Dale ECO PADOC rectangulare, din plastic reciclat, sunt recomandate pentru ranforsarea (consolidarea) solului; dalele ECO PADOC sunt deosebit de usoare, cu o structura hexagonala, care ii conferă atat un aspect plăcut, cat mai ales o rezistenta deosebita, in pofida supletii sale.
Dale ECO PADOC din gama RAINBOWPLAST, asemeni tuturor produselor noastre sunt realizate din mase plastice provenite din reciclare, ale căror calitati au înlocuit deja cu succes predecesoarele sale. Deși prin destinația lor, dalele ECO PADOC stau permanent integrate in sol, in prezenta umidității, acestea nu vor putrezi, nu vor oxida, nu vor crapa, nu se vor faramita, păstrându-si insușirile in pofida factorilor austeri de mediu, care deteriorează foarte repede materialele clasice.
Domeniile lor de aplicabilitate sunt:
- pavarea curților si ale aleilor de acces;
- stabilizarea zonelor de pamant cu umiditate sporită, pentru a putea fi utilizată;
- realizarea aleilor pentru agrement;
- pavarea zonelor de depozitare exterioare, pentru o drenare facila;
- pavarea pășunilor si ale padocurilor.
Dalele ECO PADOC din plastic reciclat sunt concepute cu o structura de tip fagure, au o grosime de 4 cm, dimensiunea de 40 cm x 50 cm si o greutate de 2,1 kg.
Datorita formelor lor, dalele ECO PADOC din plastic reciclat se interconecteaza intre ele cu mare usurinta, fara a fi necesară utilizarea de șuruburi, coliere, sau alte dispozitive de fixare (care ar creste costurile si timpul aplicării) realizându-se prin îmbinarea lor un covor unitar.
Folosirea dalelor ECO PADOC din plastic reciclat va ușurează amenajarea, evita  folosirea si acoperirea in exces a zonelor de recreere si de agrement cu beton, care are costuri mari, se erodeaza, făcând praf si diminuează suprafetele verzi, atat de necesare pentru salvarea atmosferei de emisiile de CO2.
Achiziționând dalele ECO PADOC contribuiți si la reintroducerea in circuitul economic al plasticului reciclat si diminuarea costurilor de administrare a deșeurilor greu degradabile in condiții naturale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *