Acest produs este proiectat si realizat cu un stil atractiv, fara a necesita nici un fel de material sau operatiuni de intretinere, fiind cel mai popular produs destinat pentru SPA.
Dispunem de o varietate de 6 culori de baza (gri, negru, maro, caramiziu, verde, bej), fie o combinatie de doua sau mai multe culori dintre acestea, oferindu-va astfel o estetica placuta si o utilizare fara repros. Cu aceste trepte, alunecarea nu mai este posibila si nici inteparea posibila cu aschii , asa cum se poate intampla la treptele din lemn.
Calitatea incontestabila a materialului pe care il folosim in producerea mobilierului nu va va dezamagi niciodata si nu va va solicita nici un fel de lucrari de intretinere, desi sunt expuse permanent conditiilor de umiditate excesiva. acesta va fi mereu acolo unde va place dvs sa se afle, pentru a va face viata mai placuta, an dupa an, pastrandu-si nealterate calitatile sale.
Raportul calitate/pret/durata de viata a acestui produs este imbatabil si il recomanda ca fiind achizitia ideala pentru a va satisface placerea de a va bucura de prezenta dvs in aer liber, cu investitia cea mai potrivita.
Achizitionand si folosind acest produs, evitati taierea padurilor ara rost, protejati natura de desurile din plastic ce sunt greu degradabile in mod natural (peste 200 de ani) si investiti in mod efficient intrun produs a carui durata de viata este… O VIATA!
NUMAI DVS PUTETI FACE CA RECICLAREA SA DEVINA O REALITATE CU EFECTE REALE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *